VISIÓ NATURAL – MÈTODE BATES

Una pràctica per al benestar propi i col·lectiu

Recitar el mantra de l’abundància


LLUNAUn any més us proposem treballar a favor de l’abundància per sortir de la sensació general de carència, de crisi i de mancança en la qual bona part de nosaltres ens sentiem immersos. Ho podem fer aprofitant  que avui tenim la lluna plena de tardor a Taure, prenent el compromís de recitar durant 40 dies el mantra de l’abundància.

Segons els grans savis el nostre és un món d’abundància, però per sentir-la i aconseguir-la cal que ens alineem amb ella, la visualitzem i la demanem. La nostra proposta és passem junts a l’acció, que fem alguna cosa conjunta que treballi per crear abundància a nivell privat i col·lectiu.

 

La tardor és l’estació del metall, dominada per l’energia del pulmó. Quan l’energia pulmonar és dèbil, podem caure en emocions com la tristesa, el pessimisme o la malenconia. Per evitar-ho, hem d’equilibrar l’energia de pulmó i fer alguna acció que ens reporti benestar, com un treball màntric per cridar l’abundància.

 

Què és un mantra

Els mantres tenen la capacitat d’harmonitzar-nos i de recarregar-nos energèticament. Se’ls considera com a sagrats i són diferents dels precs, les oracions o del llenguatge que fem servir habitualment.

Han estat utilitzats, comprovats i refinats  per practicants de diferents tradicions durant mil·lennis.

Són paraules, síl·labes o frases que es van repetint o bé cap endins, en estat meditatiu, o com un càntic”.

Rosa Puerto, autora de Terapia del sonido

Lakshmi, el mantra de l’abundància

cel holandésLa vibració del mantra ens alinea amb la vibració de la funció que cada mantra representa. En aquest cas us proposem el mantra Lakshmi: L’aspecte de la deessa universal que representa l’abundància, potencia la bellesa, l’amor i la devoció, i la fertilitat a nivell físic, emocional, mental i espiritual.

L’objectiu d’aquest treball col·lectiu per a l’abundància és aconseguir que quanta més gent millor faci vibrar el mantra Laksmi durant 40 dies, del 17 de novembre al  26 de desembre, 108 vegades al día. Fer-ho pot suposar de 3 a 5 minuts.

Aquest treball comunitari pot arribar a generar una gran abundància positiva  en tots els aspectes de la vida de totes aquelles persones que sabem que ho necessiten, així com al nostre planeta i a nosaltres mateixos.

 

El mantra és:

Om Shri Maha Laksmhiye Swaha

I es pronuncia:

Om Xrí Majà Laksmillé Swajà

Pautes fer la pràctica

Mala . El primer que hem de fer és definir què volem aconseguir i escriure-ho en un paper, ja que aquest és un mantra que vibra en l’abundància.

. Cada dia hem de repetir 108 vegades el mantra. Podem emprar un mala o rosari tibetà per comptar o fer-ho amb els dits.

. Podem repetir el mantra en estat meditatiu o en qualsevol moment del dia mentre caminem, anem en bus, a la feina, al gimnàs… A partir de les 108 vegades podem seguir recitant, no hi ha límit.

. És convenient començar a recitar amb una sensació de gran abundància, pensant i sentint allò que desitgem aconseguir.

. Mentre recitem és bo anar sentint una sensació de plenitud i benestar que s’expandeix per tot el planeta i l’univers.

. En acabar, dediquem el benefici d’aquesta pràctica a tots els éssers, sobretot als qui més ho necessitin, de tot cor.

. Seria bo que el nostre compromís amb aquest treball durés 40 dies. Començant avui, dia 17 de novembre que és lluna plena, fins al 26 de desembre.

. Es tracta d’un treball silenciós i personal. No cal ser de cap religió ni creença, ni pertànyer a cap grup per treure’n profit.

.  L’objectiu és unir esforços per, entre tots, potenciar el desenvolupament dels nostres projectes i el benestar de tota la humanitat i del planeta Terra.

 

“El poder del mantra és que es pronuncia sub-vocalment i per això vibra en el cos espiritual a través del pensament, enlloc de fer-ho en el cos físic a través del so”.

Rosa Puerto, autora de Terapia del sonido

Leave a Reply

HO HAN DIT ELS SAVIS

"Viu com si anessis a morir demà.
Aprèn com si anessis a viure per sempre".


MAHATMA GANDHI

TRADUCTOR
CASA RURAL

Vallmajor2.jpg

CALENDARI
febrer 2023
dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
« abr.    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728  
Darrers Tweets