VISIÓ NATURAL – MÈTODE BATES

Teràpia Aura-Soma

Ets el color que tries

Aura-Soma és un sistema terapèutic que es basa en el color i la llum. Ens ajuda a connectar amb el nostre procés vital, i ens mostra els entrebancs i les ajudes que trobarem pel camí que ens mena cap el nostre objectiu.

La teràpia Aura-Soma utilitza la vibració dels colors i la llum per ampliar la consciència de la persona, ajudar-la a conèixer-se millor i a curar-se de manera holística. Per aconseguir-ho, disposa de 108 ampolles que es coneixen amb el nom d’Equilibrium i que han estat creades amb olis essencials, tints naturals, extractes de plantes medicinals i minerals. Cada ampolla Equilibrium està dividida en dues fraccions, una de caràcter aquós i l’altra de base oliosa que sura sobre la primera. Aquestes dues fraccions poden ser del mateix color o de zdos colors diferents

Primera lectura, una experiència vital

El primer cop que anem a fer-nos una lectura d’Aura-Soma, el terapeuta ens convidarà a que escollim 4 de les 108 ampolles Equilibrium que existeixen avui i que generalment es troben col·locades per l’ordre que es van crear en una vitrina il·luminada. Totes juntes produeixen un efecte visual i energètic molt potent.

La primera lectura ens donarà informació sobre el nostre propòsit de vida. Serà com llegir la nostra carta astral, però des d’un punt de vista de l’ànima.

Cada ampolla té un número i un nom, i també es correspon amb altres oracles: càbala, numerologia, I Ching, astrologia, cromoteràpia i tarot. Tot això li servirà al terapeuta per donar-nos informació sobre el nostre projecte vital i els suports amb què comptem per a assolir-lo.

L’elecció de les 4 ampolles és personal i hem de deixar-nos guiar per la nostra intuïció, per l’atracció que els colors exerceixen en nosaltres en aquest moment.

És important que a l’hora d’iniciar la lectura estiguem relaxats i amb el cor obert. De fet, es considera que l’elecció de les 4 ampolles que fem és un autodiagnòstic, ja que una de les bases sobre les quals s’assenta l’Aura-Soma és l’axioma:

Tu ets els colors que tries i aquests reflecteixen les necessitats del teu ésser “

El significat de les 4 ampolles

L’energia, la força vibracional dels colors que formen les ampolles Equilibrium són a l’hora diagnòstic i curació.
• La primera ampolla ens donarà informació sobre quin és el nostre propòsit de vida, sobre la missió profunda de la nostra ànima. També obtindrem detalls del potencial i dels talents de què disposem per aconseguir aquest propòsit,.
• La segona ampolla ens informarà sobre els reptes i les dificultats amb què ens anem trobant i que hem d’entendre com regals, ja que la seva superació ens ajuda a avançar en el camí de la vida.
• La tercera ampolla ens aporta informació sobre el moment present, on ens trobem, quines dificultats ens amenacen, en què podem recolzar-nos per seguir endavant. És el pont entre la segona i la tercera ampolla.
• La quarta ampolla és una mirada al futur. Aquesta informació i l’energia que ens arriba d’aquesta ampolla ens poden ajudar a aprofundir en la nostra situació present o donar-li un petit gir si no estem ben encaminats.

Triem una ampolla d’un color determinat perquè ens identifiquem amb la seva vibració i, probablement, encara que els talents i el potencial que ens pot aportar aquest color ja estan en nosaltres, els escollim perquè sentim aquestes capacitats apagades, sense força.

La funció del color serà la d’aprofundir en elles i avivar-les.

El tractament amb Equilibrium

Un cop finalitzada la lectura, el més habitual és que el terapeuta ens suggereixi escollir una de les quatre ampolles Equilibrium que hem triat per a la lectura, la que sentim que sintonitza millor amb nosaltres en aquest moment. Serà el tractament que ens endurem a casa. El terapeuta també ens dirà com l’hem d’usar, quantes vegades al dia l’hem d’aplicar i en quines zones del cos.

El tractament amb les ampolles Equilibrium sol durar de tres setmanes a un mes, durant els quals podem notar canvis en la nostra salut, en el nostre estat d’ànim, i també en la pròpia ampolla, que pot variar de color, mostrar bombolles, perdre intensitat, es poden barrejar les dues franges de color…

És important comentar totes aquestes incidències amb el terapeuta, ja que aquest podrà  ajudar-nos a desxifrar què està  passant i ens podrà donar- indicacions que ens ajudaran a sentir-nos millor i assolir els nostres objectius.

Origen de la teràpia

Aura-Soma va néixer el 1984 de la mà de Vicky Wall, farmacèutica, herborista i podòloga anglesa, que als seus 66 anys estava pràcticament cega. En el curs de diverses meditacions, Vicky es va veure empesa a crear una barreja d’essències d’herbes i colors naturals sense saber ben bé què estava fent ni per a què li serviria.

A poc a poc, els seus clients es van sentint atrets per aquelles ampolles de colors, la vibració semblava tenir efectes beneficiosos per a qui les usaven. A partir d’aquí, va començar tota la investigació que la va portar a formular, pocs anys més tard, els principis de la teràpia que avui segueixen desenvolupant els seus deixebles.

Per què Aura-Soma

El seu nom prové del mot llatí aura, que vol dir ‘alè d’aire’ o ‘brisa’, i del vocable grec soma, que significa ‘cos’. Els creadors del sistema, però, asseguren que quan s’uneixen les dues paraules la vibració que es produeix adquireix un nou significat que podríem definir com “Vibració del color de la llum en l’ésser”.

Altres tractaments, altres lectures

A més a més de les ampolles  Equilibrium l’Aura-Soma disposa de molts altres productes que s’utilitzen per a la sanació, entre ells destaquen: els pomander, les quinta essència, arcangelois i la ploma de llum que, en funció de com ens trobem i de les nostres necessitats, el terapeuta ens dirà com i quan hem de d’emprar.

Per altra banda, a part d’aquesta primera lectura podem sotmetren’s a noves lectures d’Aura-Soma com un treball de continuïtat que ens ajudarà en el nostre camí de vida.

Una lectura puntual quan apareixen obstacles segueix sent un mirall de reconeixement que ens ajuda a tornar-nos a centrar per tal
que orientem la nostra vida cap a la projecció que ens marca la nostra
essència, el nostre ésser més profund, la nostra ànima, i que ens
aportará més felicitat.

• Assessorat per Marta Malaret, terapeuta d’Aura-Soma del centre Equilibrium Temple de Salut
• Fotos: Albert L. Rovira

Leave a Reply

HO HAN DIT ELS SAVIS

"Viu com si anessis a morir demà.
Aprèn com si anessis a viure per sempre".


MAHATMA GANDHI

TRADUCTOR
CASA RURAL

Vallmajor2.jpg

CALENDARI
juliol 2022
dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
« abr.    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Darrers Tweets