VISIÓ NATURAL – MÈTODE BATES

Tècnica metamòrfica: I Trobada a Barcelona

Una eina de transformació

Dissabte 17 de maig es va celebrar a Barcelona la I Trobada Metamòrfica, organitzada per la Dra. Mª Carmen Martínez Tomás amb col·laboració de la Comissió de Teràpies Naturals i Complementàries del COIB (Col·legi Oficial d’Infermeres i infermers de Barcelona). La trobada va ser una bona ocasió per compartir experiències, iniciar-se o aprofundir en el coneixement d’aquesta tècnica d’auto-sanació energètica i conscient.

La primera ponència de la Trobada, “Tècnica Metamòrfica: Una teràpia d’auto-sanació energètica i conscient”, va anar a càrrec de la Dra. María Carmen Martínez Tomás, Professora del Màster de Medicina i Infermeria Naturista. Infermera. Metgessa Homeòpata i Naturista.

La segona intervenció la va protagonitzar Sandra Gómez Valor, Máster en infermeria naturista, que va exposar el cas d’una de les seves pacients de qui va explicar l’intens procés de transformació aconseguit a través de la tècnica metamòrfica.

La darrera intervenció va anar a càrrec d’Helena Broquetas, doula  i infermera especialitzada en teràpies naturals, que va exposar com la tècnica metamòrfica pot ajudar a mares i pares que han tingut l’experiència d’un avortament a sanar aquesta vivència.

 

“A través del treball metamòrfic es pot aconseguir acollir amorosament el fill no nascut i donar-li un lloc harmònic amb la seva família i ancestres”.

Helena Broquetas

 

El documental Thrive

Després de la pausa per dinar, es va poder veure una part del documental Thrive (Progressar) que parla, entre d’altres coses, de l’energia lliure, dels interessos de la banca i de la indústria farmacèutica, de la manipulació a la qual som sotmesos a través de l’educació i els mitjans de comunicació…

La jornada va acabar amb una taula rodona en la qual van intervenir les tres ponents, a més de la Dra. Ana Aleson, Metgessa naturista, i Montserrat Bayego, Infermera i Antropòloga, i on es va donar la possibilitat d’aclarir conceptes i fer preguntes a totes les persones assitents.

 

La tècnica metamòfica va ser creada cap els anys ’70 pel metge naturista i reflexòleg Robert Saint John”.

 

Neix de la reflexologia

La tècnica metamòrfica és una disciplina holística, que actúa més enllà del cos físic, ja que ho fa també sobre el cos energètic i a tots els nivells de la persona

Basada en la reflexologia, es tracta d’una veritable eina de transformació de la persona. Es practica a les zones reflexes de la columna vertebral, que es localitzen als peus, les mans i al cap, i s’aplica amb un suau massatge semblant a una carícia.

El terapeuta, quan l’aplica, es troba en un estat que podríem definir com meditatiu o de connexió, ja que abans de començar es connecta amb l’energia de la terra i del cel per convertir-se en un canal energètic de l’energia universal.

La persona que rep el tractament es conduïda pel terapeuta a un estat de relaxació profunda, el que es coneix com estat alfa de la consciència, durant el qual es pot accedir a les memòries del nostre inconscient i sanar-les.

 

Alliberar bloquejos energètics

Quan s’aplica la tècnica metamòrfica el que s’aconsegueix és alliberar bloquejos energètics inconscients que es poden haver produït durant l’etapa prenatal, l’embaràs, el naixement i/o el part. Aquestes etapes són essencials perquè marquen les nostres pautes emocionals inconscients, la nostra manera de sentir el món, de ser, estar i actuar.

A mesura que es van netejant aquestes memòries la persona s’allibera de creences limitants i entra en un procés de transformació profunda: “Es produeix un canvi en el nivell de consciència i la comprensió s’amplia”, assegura la Dra.  Maria Carmen Martínez. La persona connecta amb la compasió i el perdó per a ella mateixa i també per als altres.

 

La tècnica metamòrfica és molt recomanable durant l’embaràs perquè en ser aplicada a la mare, aquesta ja no transmet els seus bloquejos al fill”.

 

El procés de sanació

El treball amb la tècnica metamòrfica es fa a diversos nivells i suposa un veritable procés d’auto-sanació i creixement personal.

El procés comença quan som capaços de reconèixer, acceptar i perdonar els traumes del passat.

Després, caldrà deixar marxar les antigues creences i canviar les actituds que ens limiten i provoquen patiment. En aquest moment estarem preparats per aliniar-nos amb les lleis universals per, en darrer lloc, sentir-nos plens de llum radiant, que és la nostra autèntica naturalesa.

La tècnica metamòrfica la pot aprendre i practicar qualsevol persona, sobre si mateixa i sobre els altres.

 

One Response to “Tècnica metamòrfica: I Trobada a Barcelona”

  • Fa més d’una dècada vaig estudiar aquesta tècnica i em sembla increïble fins on arriba aquest simple massatge.

Leave a Reply

HO HAN DIT ELS SAVIS

"Viu com si anessis a morir demà.
Aprèn com si anessis a viure per sempre".


MAHATMA GANDHI

TRADUCTOR
CASA RURAL

Vallmajor2.jpg

CALENDARI
maig 2023
dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
« abr.    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
Darrers Tweets