VISIÓ NATURAL – MÈTODE BATES

Tarot evolutiu: lectures de l’ànima

Entrevista a Fanny Lafuente, experta en Tarot evolutiu

El Tarot és un art endivinatori que utilitza cartes com a guia. El tarot evolutiu és una manera concreta d’interpretar les cartes que serveix com a eina d’autoconeixement i creixement personal.

Fanny Lafuente, del centre Espai evolutiu, es experta en tarot convencional i també evolutiu. En aquesta entrevista ens explica com funciona aquest art endevinatori quan el fas servir amb l’objectiu de millorar el teu creixement personal.

En què consisteix el tarot evolutiu?
En els seus inicis, el tarot es va crear com una eina d’evolució personal. Amb el pas del temps, es va anar comprovant que era perfecte per a l’endevinació del futur. La lectura del Tarot evolutiu és una gran ajuda espiritual i una molt bona consellera.

Quin és el seu funcionament i en què és diferent dels altres tarots?
Per saber fer una correcta lectura del tarot evolutiu cal conèixer el significat de totes les cartes, que és el mateix que en el tarot endevinatori. La diferència la trobem a l’hora de fer la interpretació de les tirades, ja que amb ella pots ajudar a la persona a trencar nusos energètics negatius i també a créixer a tots els nivells.

El tarot de Marsella renovat

Les cartes són diferents?
Sí, les cartes són diferents. En realitat, es tracta del tarot de Marsella renovat, que és com se’l coneix. El que s’ha recuperat en aquest tarot és tota la simbologia que, a poc a poc al llarg dels temps, ha anat desapareixent de cada carta. De fet, si poses juntes una carta del tarot de Marsella d’avui i la mateixa del tarot de Marsella renovat, t’adones realment de la diferència que existeix entre una i altra.

Quines són les seves aplicacions pràctiques?

Quan es fa una lectura d’aquest tarot pots veure a la cara de la persona que consulta la felicitat que sent amb l’explicació que li estàs donant i amb els consells que rep del tarot evolutiu. Es tracta d’una lectura molt diferent de la del tarot convencional, ja que busca donar ajuda a nivell més espiritual i d’evolució personal.

˝Es pot predir el futur igual que en qualsevol altre tarot, ja que el significat de les cartes és el mateix, la diferència està en la forma d’interpretar i les seves explicacions, que són totalment diferents˝.

A l’abast de tothom

Qualsevol persona en pot aprendre?
Sí, tothom és vàlid per aprendre i puc assegurar que les persones que l’aprenen i l’interpreten desenvolupen una sensibilitat molt especial. Realment per a mi és fantàstic.

Ens pot servir per fer una tasca de creixement personal?

Sense cap mena de dubte. És una eina que ens ajuda en el nostre propi creixement personal i en el de la persona consultant, ja que li dóna pautes a seguir per al seu nivell evolutiu. Per això cal fer-ho sempre d’una forma molt seriosa, sense jutjar, des del respecte i l’amor.

Quina és la millor actitud a l’hora d’aprendre’n

Cal prendre-s’ho molt seriosament, tenint molt clar que primer et servirà a tu personalment i després podràs ajudar els altres. Mai s’ha de fer un curs sense creure profundament en el que estàs fent, o pensant que això no em funcionarà, que és una tonteria, etc. Si es pensa així més val no començar.

La pràctica ho és tot

Hi ha diferents nivells?
No, tot s’aprèn en un sol curs, la durada del qual el determina la persona que  ensenya. A partir d’aquí, el més important és practicar, practicar i practicar. L’ideal és no tenir por a les cartes i no pensar que jo mai no sabré interpretar. Al principi cal avisar a la persona a qui llegiràs el tarot que estàs practicant i, per tant, que pots tenir errors. Jo sempre els dic als meus alumnes: “Feu moltes tirades sense por, perquè la por us pot paralitzar i sense voler pot induir-vos a cometre alguns errors”.

Com vas introduir-te en aquest art?
La meva experiència personal és bastant llarga, ja que la meva àvia m’ensenyava el significat de les cartes des de molt petita. De fet, vaig aprendre abans el significat del tarot que a llegir i escriure. Vaig començar a fer la lectura del tarot entre els meus amics, d’això fa més de 40 anys. Que em dedico professionalment a la lectura del tarot i a donar cursos fa uns 15 anys. Per a mi, a nivell personal, és una eina magnífica que m’ha donat la vida per poder ajudar als altres i, per descomptat, a mi mateixa.

Leave a Reply

HO HAN DIT ELS SAVIS

"Viu com si anessis a morir demà.
Aprèn com si anessis a viure per sempre".


MAHATMA GANDHI

TRADUCTOR
CASA RURAL

Vallmajor2.jpg

CALENDARI
març 2020
dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
« set.    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  
Darrers Tweets