VISIÓ NATURAL – MÈTODE BATES

Posts Tagged ‘Mèxic’

Oli de jojoba

Una autèntica joia per al cabell i la pell Més que un oli, la seva textura és semblant a una cera líquida. S’extreu de les llavors de la jojoba, un arbust que creix a Sonora, el desert que es troba al nord de Mèxic, i també als deserts del sur de Califòrnia i Arizona, als Estats Units.

En la composició de l’oli de jojoba hi trobem un 96% de ceramida, això permet que sigui molt estable i que no es faci malbé amb la calor.

És un oli que no s’oxida, la qual cosa fa que les seves propietats es mantinguin inalterables amb el pas del temps.

La seva estabilitat i el fet que no es posi ranci el fan ideal per utilitzar-lo en aliments, cosmètic o perfums.

També es fa servir com a component a les indústries de carburants, lubricants, ceres i plàstics. Read the rest of this entry »

HO HAN DIT ELS SAVIS

"Viu com si anessis a morir demà.
Aprèn com si anessis a viure per sempre".


MAHATMA GANDHI

TRADUCTOR
CASA RURAL

Vallmajor2.jpg

CALENDARI
febrer 2019
dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
« oct.    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728  
Darrers Tweets