VISIÓ NATURAL – MÈTODE BATES

Posts Tagged ‘bellesa’

Àloe Vera (1)

Bellesa i salut en bones mans Ja fa uns quants anys que l’àloe vera es va posar de moda. Les seves múltiples propietats l’han convertit en un dels ingredients més emprats en el món de la cosmètica i un remei molt apreciat per solventar diversos problemes de salut, especialment relacionats amb la pell. Avui fins i tot podem trobar productes de neteja per a la llar enriquits amb àloe vera. Però centrem-nos en els seus usos en les persones, són molts i variats.

 

Una de les grans qualitats de l’àloe vera és el seu increïble poder cicatritzant i regenerador dels teixits de la pell. De fet, s’han donat casos de persones amb importants cremades que desprès d’emprar l’àloe vera han vist millorar moltísim l’estat de la pell amb molt poc temps.

Aquesta qualitat també l’ha fet molt desitjat com a ingredient de productes cosmètics de tota mena: hidratants, antienvelliment, solars…

El gel d’àloe vera

La part més valuosa de l’ àloe vera són les fulles, de les quals s’extreu el mucílag gelatinós que s’empra per obtenir el famós gel que és la base d’una bona colla de productes, sobre tot cosmètics, però també destinats a la millora d’alguns problemes de salut.

La composició del gel d’ àloe és aigua en un 99,5%. La resta és una barreja de minerals, polisacàrids, aminoàcis, oligoelements, vitamines i enzims. Read the rest of this entry »

Oli de jojoba

Una autèntica joia per al cabell i la pell Més que un oli, la seva textura és semblant a una cera líquida. S’extreu de les llavors de la jojoba, un arbust que creix a Sonora, el desert que es troba al nord de Mèxic, i també als deserts del sur de Califòrnia i Arizona, als Estats Units.

En la composició de l’oli de jojoba hi trobem un 96% de ceramida, això permet que sigui molt estable i que no es faci malbé amb la calor.

És un oli que no s’oxida, la qual cosa fa que les seves propietats es mantinguin inalterables amb el pas del temps.

La seva estabilitat i el fet que no es posi ranci el fan ideal per utilitzar-lo en aliments, cosmètic o perfums.

També es fa servir com a component a les indústries de carburants, lubricants, ceres i plàstics. Read the rest of this entry »

HO HAN DIT ELS SAVIS

"Viu com si anessis a morir demà.
Aprèn com si anessis a viure per sempre".


MAHATMA GANDHI

TRADUCTOR
CASA RURAL

Vallmajor2.jpg

CALENDARI
agost 2019
dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
« maig    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  
Darrers Tweets