VISIÓ NATURAL – MÈTODE BATES

Posts Tagged ‘antienvelliment’

Stèvia: L’herba dolça

Un edulcorant natural i molt més La stèvia és una planta originària de països com Paraguai i Brasil emprada pels indis guaranís com edulcorant des de fa segles. Avui diversos estudis la consideren un bon regulador dels nivells de glucosa en sang, la qual cosa la podrien convertir en una alternativa natural a altres tractaments per alguns casos de diabetis.

Es diu que les fulles de la stèvia (ka’a he’ê, el seu nom original, que vol dir “herba dolça”) són unes 30 vegades més dolces que el sucre i que l’extracte por arribar a ser-ho 200 vegades o més. Aquesta qualitat la converteix en l’edulcorant natural per excel·lència en països com Paraguai, Corea, Japó o Taiwan.

Que sigui dolça, però, no és l’únic avantatge de la stèvia. Ho és també que no aporti ni una sola caloria, una bona notícia per a totes aquelles persones que no poden prendre sucre per un problema de salut o per aquelles que segueixen algun tipus de dieta per aprimar-se. Read the rest of this entry »

Oli d’ametlles dolces

Un autèntic amic de la bellesa És tracta d’un oli molt hidratant, nutritiu, antioxidant i molt adequat per diluir altres olis essencials, i sumar així les seves propietats. És un dels grans aliats de la bellesa natural.

De les ametlles dolces premsades en fred s’obté un oli de color daurat clar molt suau i subtil. Se’l coneix com oli verge d’ametlles dolces de primera pressió en fred i és el més valuós a l’hora tenir cura de la pell i el cabell.

També es fa servir per fer massatges i per barrejar amb altres olis essencials. El resultat acostumen a ser productes de bellesa antienvelliment i hidratants, entre d’altres.

Read the rest of this entry »

Oli de jojoba

Una autèntica joia per al cabell i la pell Més que un oli, la seva textura és semblant a una cera líquida. S’extreu de les llavors de la jojoba, un arbust que creix a Sonora, el desert que es troba al nord de Mèxic, i també als deserts del sur de Califòrnia i Arizona, als Estats Units.

En la composició de l’oli de jojoba hi trobem un 96% de ceramida, això permet que sigui molt estable i que no es faci malbé amb la calor.

És un oli que no s’oxida, la qual cosa fa que les seves propietats es mantinguin inalterables amb el pas del temps.

La seva estabilitat i el fet que no es posi ranci el fan ideal per utilitzar-lo en aliments, cosmètic o perfums.

També es fa servir com a component a les indústries de carburants, lubricants, ceres i plàstics. Read the rest of this entry »

HO HAN DIT ELS SAVIS

"Viu com si anessis a morir demà.
Aprèn com si anessis a viure per sempre".


MAHATMA GANDHI

TRADUCTOR
CASA RURAL

Vallmajor2.jpg

CALENDARI
octubre 2019
dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
« set.    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  
Darrers Tweets