VISIÓ NATURAL – MÈTODE BATES

Petició mundial W. Dyer

Amor, Pau i Alegria

A totes les persones que tenen el desig i la intenció suprema, perquè regnin permanentment i de manera definitiva l’Amor, la Pau i l’Alegria.

Per tal d’ajudar al nostre Planeta i a tots els seus habitants a donar a llum el Nou Món, demanem a tots ‘els creadors de llum’, que sentin com nosaltres la necessitat de fer el compromís de vibrar i sostenir permanentment aquest estat en la seva màxima intensitat.

Per crear el salt quàntic necessari per donar-nos a llum a nosaltres mateixos.

Per fer aquest compromís, només cal dir en veu alta:

“Jo decreto aquí i ara fer regnar permanentment l’amor, la pau i l’alegria, en mi i al meu voltant, per al més alt benefici per a mí i per al més alt benefici per a tots”

Després …. es tracta de deixar-nos sentir emocions com quan un està “enamorat”. És bo mantenir aquesta freqüència d’una manera “quasi obsessiva”, i naturalment, obrar en conseqüència.

Es demana fer aquest compromís per un mínim de 21 dies per així crear i activar els circuits neuronals i energètics necessaris.

Durant aquests 21 dies, com més vegades es repeteixi:

“Sóc Amor, Pau, Alegria”

I en fer-ho sentint, al mateix temps, les emocions corresponents, manifestant-ho en nosaltres mateixos i al nostre voltant.

Els resultats seran colossals perquè un individu que viu i vibra en aliniament amb l’energia optimista i la voluntat de no jutjar altres contrapesa la negativitat de 90.000 persones que viuen en nivells més baixos d’energia. Un individu que viu i vibra en l’aliniament amb l’energia de l’amor i respecte cap a tot el que existeix contrapesa la negativitat de 750.000 persones que viuen en nivells més baixos d’energia.

Un individu que viu i vibra en l’aliniament amb l’energia d’il·luminació, alegria, i pau infinita, contrapesar la negativitat de deu milions de persones que viuen en nivells més baixos d’energia

Doctor Wayne Dyer

 

Leave a Reply

HO HAN DIT ELS SAVIS

"Viu com si anessis a morir demà.
Aprèn com si anessis a viure per sempre".


MAHATMA GANDHI

TRADUCTOR
CASA RURAL

Vallmajor2.jpg

CALENDARI
març 2023
dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
« abr.    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Darrers Tweets