VISIÓ NATURAL – MÈTODE BATES

Orgonita

Bones energies per a la teva llar

L’orgonita és una substància que es prepara a base de resina líquida, encenalls de diversos metalls i pedres de quars. El resultat és una peça sòlida i compacta de diverses mides i formes, segons el motlle que es faci servir per realitzar-les, que serveix per harmonitzar els espais on es col·loca i i evitar que s’instal·lin energies negatives.

Durant la dècada de 1930 a 1940, el Dr Wilhelm Reich, metge, biòleg, científic i un dels primers col·laboradors de Freud, va centrar tot el seu treball en el que ell va anomenar orgó, al qual va considerar l’energia vital de tots els organismes.

Orgó positiu i negatiu

Aquesta energia segon Reich es de color blau, mesurable amb un medidor geiger i es pot manifestar en positiu (POR/Positive Orgon) o en negatiu o mort (DOR/Death Orgon).

L’orgó es coneix amb molts altres noms: prana, qi, energia etèrica, reiki, energia de la força vital, energia subtil…

Les investigacions de Reich han tingut molts detractors entre la comunitat científica. Si bé algunes de les seves afirmacions coincideixen en part amb els plantejaments de la Medicina Tracional Xinesa quan expressa que la malaltia es deu a un estancament del Txi o energia vital.

En aquest sentit, Reich considerava que les malalties es debien a la presència d’orgó negatiu a l’organisme.

Els acumuladors d’orgó

Seguint aquest raonament va crear acumuladors d’orgó positiu els quals, segons ell, podien transformar l’energia negativa en positiva i, d’aquesta manera, proporcioanar efectes beneficiosos a les persones.

Els acumuladors d’orgó creats per Reich estaven fets de fibra de vidre i metalls. Anys més tard, l’any 2000, el matrimoni format per Don i Carol Croft van remprendre les investigacions de Reich i van afegir cristalls de quars a l’acumulador, la fórmula definitiva que es fa servir avui arreu del món.

Com funciona

Tenim doncs que l’orgonita és una estructura creada a base de resina líquida que es solidifica mitjançant un catalitzador, encenalls de metall, sobre tot coure, i quarsos, si bé alguns creadors afegeixen tot tipus de minerals.

• El metall, especialment el coure, fa d’antena receptora gràcies a la seva capacitat conductora. Capta les ones i senyals electromagnètiques negatives que ens envolten (DOR/Death Orgon) i les transporta cap el quars.

• El quars s’impregna dels electrons que resulten de la unió del metall amb la resina per compressió i, gràcies al seu caràcter peçaelèctric natural, el quars genera encara més electrons, purificant així les ones electromagnètiques, ordenant-les i transformant-les en energia vital o positiva (POR – Positive Orgon)

• Per la seva capacitat semi-conductora, la resina és capaç d’acumular l’electricitat estàtica captada pel metall i d’agrupar l’energia positiva propagada pel quars per retornar-la de forma ordenada a l’entorn.

Com emprar-les

Per descarregar els ambients de la seva energia negativa es recomana repartir-les per diferents indrets de la casa i posar-les, sobre tot allà on hi ha aparells elèctrics: televisors, ordinadors, damunt la caixa de llum… i també als dormitoris per facilitar el descans.

Es poden portar a sobre, en forma de penjoll, per tal de garantir-nos una neteja constant de les energies negatives que ens poden afectar.

Moltes persones les fan servir per fer meditació, ja sigui agafant-les amb les mans durant la pràctica, ja sigui tenint-les a l’espai on es medita.

S’aconsella no moure les orgonites de l’espai que hem triat per posar-les, ja que necessiten un temps per re-organitzar l’energia,

Els beneficis

Els qui han treballat amb orgonites asseguren que poden fer molt de bé tant a les persones com als espais on les posem.

Aquestes són alguns de les seves propietats més destacables:

. Transforma l’energia etèrica negativa de la teva llar o espai on les col·loquis en energia etèrica saludable.

. És un excel·lent repelent d’insectes.

. Purifica els àtoms de l’aigua intoxicada que queda estancada a les tuberies o de l’aigua embotellada.

. Afavoreix el creixement de les plantes.

. Ajuda a dormir millor i a superar problemes d’insomni.

. Aporta energia positiva i opmista a l’ambient.

. Afavoreix el desenvolupament de les qualitats psíquiques innates.

. Desenvolupa la nostra consciència per contribuir a fer un món més net, respectuós i solidari.

On trobar-les

Es poden trobar en botigues d’articles naturals, en botigues on-line i també ens les podem fer nosaltres mateixos a casa seguint les indicacions del vídeo que us presentem.

Com fer orgonita

Leave a Reply

HO HAN DIT ELS SAVIS

"Viu com si anessis a morir demà.
Aprèn com si anessis a viure per sempre".


MAHATMA GANDHI

TRADUCTOR
CASA RURAL

Vallmajor2.jpg

CALENDARI
març 2023
dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
« abr.    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Darrers Tweets