VISIÓ NATURAL – MÈTODE BATES

Novetat editorial: ‘El próximo minuto’

Nosaltres decidim com viure cada minut

Som responsables de la nostra vida i d’allò que decidim fer cada minut de la mateixa. Aquest és el missatge d’aquest llibre que ens anima a prendre consciència del nostre poder.

Alguna cosa es mou. Cada vegada més persones d’àmbits més diversos apel·len a la consciència, la presència, l’actitud que prenem davant la vida com una manera de ser més feliços, de tenir més èxit en el sentit de créixer com a persones i de millorar les nostres relacions personals. I això, sens dubte, és una bona notícia.

“El próximo minuto” es un llibre escrit per dues persones que entenen de talent i de lideratge. Luis Galindo és soci director de Luis Galindo & Asociados, un gabinet especialitzat en la consultoria de Recursos Humans; i Mario Kogan és director de gestió del talent a Indra, una multinacional de Tecnologia de la Informació. Parlem, per tant, de persones vinculades al món empresarial, al món dels negocis, de l’economia i al que majoritàriament entenem per progrés.

Les persones primer

El libre de Galindo i Kogan, però, no parla del progrés econòmic, sinó del creixement personal. De com la nostra actitud, les nostres accions i les nostres decisions ens poden portar a perseguir els nostres somnis, el primer pas per poder-los assolir.

La intel·ligència, els coneixements, les habilitats… només seran útils quan tinguem l’actitud de voler posar-los en pràctica

Amb un llenguatge planer, ple de cites inspiradores i que conviden a la reflexió, els autors ens proposen un camí l’objectiu final del qual és gaudir de la nostra vida. Per aconseguir-ho, cada capítol del llibre ens proposa donar un petit pas endavant:

• Fer-nos responsables de la nostra vida.
• Reflexionar sobre l’actitud que prenem a cada moment.
• Escoltar el nostre cor.
• Passar a l’acció.
• Mirar els altres tal i com són i intentar entendre’ls.
• I, finalment, aprendre a gaudir de la nostra vida.

La vida es converteix en una festa quan saps gaudir de les coses normals de la vida

Si haguéssim de resumir l’aprenentatge que podem treure d’aquest llibre en una única però valuosa frase, segurament aquesta seria: “En el proper minut tu tries què fer, què pensar…”

El próximo minuto
Luis Galindo y Mario Kogan
Plataforma editorial
9 €

Leave a Reply

HO HAN DIT ELS SAVIS

"Viu com si anessis a morir demà.
Aprèn com si anessis a viure per sempre".


MAHATMA GANDHI

TRADUCTOR
CASA RURAL

Vallmajor2.jpg

CALENDARI
octubre 2020
dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
« set.    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  
Darrers Tweets