VISIÓ NATURAL – MÈTODE BATES

Novetat editorial: “L’ofici de viure bé”

Eines per aprendre l’art de viure

Al llarg de la seva trajectòria professional, el periodista i escriptor Gaspar Hernàndez ha entrevistat mestres en l’art de viure com Walter Riso, Deepak Chopra, Míriam Subirana o Francesc Torralba, entre d’altres. En aquest llibre ens ofereix un tast del molt que podem

Aconseguir cert benestar emocional és un dels grans reptes de la humanitat. Però avui, a Catalunya i segons assegura la contraportada del llibre que avui presentem, la segona causa de baixa laboral està relacionada amb problemes emocionals provocats majoritàriament per estrès, ansietat i depressió.

Podem canviar la realitat

La dada segurament és preocupant, però no ens podem quedar aquí. Donar un gir a aquesta realitat es pot fer a base de treball personal, cadascú el seu, però és evident que ens caldran eines per aconseguir fer aquesta transformació.Algunes d’aquestes eines les trobarem a “L’ofici de viure bé”, una obra que recull entrevistes i articles ja publicats per Gaspar Hernàndez a diaris com “El País” i “El Periódico”, però que agafen una nova dimensió quan els trobem aplegats en forma de llibre.

Així, de la mà de Francesc Torralba podrem comprendre millor la necessitat de donar sentit a la nostra vida i recordarem l’experiència de Victor Frankl, creador de la logoteràpia i supervivent d’un camp de concentració, que va saber trobar sentit a aquell terrible episodi de la seva vida en una lliçó excepcional de resiliència.

Des d’un altre punt de vista

El llibre no promet una recepta màgica per assolir el benestar emocional, però sí que ofereix nous punts de vista dels temes de sempre, que són els que més ens preocupen i ens fan malviure quan no sabem com encarar: la por, la preocupació, la gelosia, l’èxit, l’ira, la malaltia, la mort…

Temes universals que en aquesta obra trobem desgranats amb nous punts de vista d’especialistes com els psicòlegs Mercè Conangla i Walter Riso, els metges Deepak Chopra i Joe Dispenza, la doctora Consuelo Barela o la professora de meditació i pensament positiu Míriam Subirana, entre d’altres, que ens conviden a l’esperança, però també a prendre mesures, a arremangar-nos per crear la nostra realitat i donar sentit a la nostra vida”.

“L’ésser humà té el poder de decidir com afrontar els fets, encara que no els pugui escollir”. Victor Frankl.

El segon llibre de Gaspar Hernàndez

“L’ofici de viure bé” és el segon llibre de Gaspar Hernàndez, a qui podem escoltar cada vespre, de dilluns a divendres, a Catalunya Ràdio en el programa “L’ofici de viure” dedicat al benestar emocional i del que ja porta tres temporades. Ara en prepara la versió televisiva. També és l’autor de la novel·la “El silenci”, guardonada per Destino amb el Premi Josep Pla 2009.


L’ofici de viure bé
Eines útils per al benestar emocional
Gaspar Hernàndez

Columna Edicions

16 €

Leave a Reply

HO HAN DIT ELS SAVIS

"Viu com si anessis a morir demà.
Aprèn com si anessis a viure per sempre".


MAHATMA GANDHI

TRADUCTOR
CASA RURAL

Vallmajor2.jpg

CALENDARI
abril 2020
dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
« set.    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  
Darrers Tweets