VISIÓ NATURAL – MÈTODE BATES

Novetat editorial “Guía Práctica de Medicina China”

Sanació de cos i ment
segons la medicina xinesa

A Occident hi ha un gran desconeixement de l’enorme potencial que la medicina xinesa té de cara a millorar el nostre estat de salut i de benestar. Aquesta guia pràctica pot ajudar-nos a conèixer millor aquesta disciplina i, el que encara és millor, a nosaltres mateixos.


Hi ha cinc elements que regeixen el món: fusta, foc, terra, metall i aigua. Cadascun d’aquest elements és el dominant durant una de les estacions de l’any, té un òrgan del cos associat i el distingeixen una colla de característiques concretes que el fan únic i imprescindible.

La salut, el benestar i l’alegria de viure s’aconsegueixen quan els cinc elements es troben en harmonia, en equilibri. Això vol dir que un no domina als altres, ni que hi ha una mancança de cap d’ells.

Solventar un desequilibri

Quan els elements deixen d’estar en harmonia, es presenten les molèsties i les malalties. I aquí és on la medicina xinesa ens aporta tota la seva saviesa i els seus recursos per ajudar al cos a tornar-se a harmonitzar, sempre des d’un punt de vista holístic i serè, amb la pretensió i el desig que sigui el propi organisme, amb els ajuts que se li presten, el que trobi de nou el camí de l’equilibri. I això s’aconsegueix a base d’alimentació, fitoterapia, exercicis de Qi Gong (Txi Kung),

En aquesta obra que avui us presentem, una reedició de Le guide du bien-être selon la médicine chinoise, trobareu un manual molt clarificador sobre medicina xinesa, amè, interessant i pràctic, que us ajudarà a endinsar-vos en la saviesa d’aquest art mil·lenari de sanació.

I si voleu aprofundir en el vostre coneixement, podeu respondre els qüestionaris que inclou la guia i descobrir quin és el vostre element dominant. Gràcies a això, potser trobareu explicacions a algunes de les vostres afeccions habituals, trets del vostre caràcter i podreu avançar en el vostre camí de creixement.

Sobre els autors

Yves Réquéna és doctor en medicina i acupuntura, professor de la Facultat de Medicina de Marsella i autor de nombrosos llibres sobre Medicina Tradicional Xinesa. També és el director pedagògic de l’Institut Internacional de Qi Gong (Txi Kung)

Marie Borrel és periodista i escriptora. Durant més de 10 anys ha estat la cap de secció de salut de la revista Psychologies, i és autora de diversos llibres sobre medicines alternatives.

Guía práctica de Medicina China
Yves Réquéna y Marie Borrel
Ediciones Robin Book
23 €

Leave a Reply

HO HAN DIT ELS SAVIS

"Viu com si anessis a morir demà.
Aprèn com si anessis a viure per sempre".


MAHATMA GANDHI

TRADUCTOR
CASA RURAL

Vallmajor2.jpg

CALENDARI
febrer 2023
dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
« abr.    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728  
Darrers Tweets