VISIÓ NATURAL – MÈTODE BATES

Novetat editorial: ‘Guía fácil de Reiki’

L’energia universal al teu abast

El Reiki és un sistema de tractament que empra l’energia de l’univers per tal d’harmonitzar el cos, la ment i l’esperit de les persones.

.

L’energia és al nostre abast, tot és energia, en realitat. La teràpia Reiki el que fa és canalitzar aquesta energia i dirigir-la, a través de les mans de les persones iniciades, allà on es necessita per tal d’aconseguir l’equilibri entre cos, ment i esperit. Aquest equilibri és, en realitat, el que ens fa ser persones saludables en el sentit més ampli de la paraula.

En aquesta guia de fàcil consulta, Mari Hall, fundadora de The International Reiki Association, ens explica els orígens de la teràpia i els seus principis bàsics. També podrem aprendre les posicions de les mans per a un tractament complet, per a un autotractament i les posicions més adequades per solucionar problemes puntuals: ciàtiques, prevenció d’estrès, problemes respiratoris…

Origen de la teràpia

Es diu que les teràpies per imposició de mans ja es practicaven al Tibet fa uns vuit mil anys, si bé en els dos darrers mil·lennis van mig desaparèixer fins que a finals del S. XIX un sacerdot japonés, el Dr. Mikao Usui, es va posar a investigar i, gràcies a una sèrie de visions que va tenir, va establir les bases del que avui coneixem com a Reiki.

Qui pot ser canal de Reiki

Qualsevol persona es pot convertir en un canal de Reiki.
• Per ser-ho cal que un mestre qualificat ens faci la iniciació a cadascun dels 4 nivells dels que consta. El primer nivell ens permetrà tractar problemes físics, el segon també emocionals i el tercer espirituals. El quart nivell és l’anomenat mestratge, que ens qualifica per poder iniciar a altres persones.
• Quan un mestre ens inicia a un dels nivells el que fa és obrir els nostres xacres per tal que, a través d’ells, puguem canalitzar l’energia de l’univers. Amb cada nivell creix la potència que podem transmetre.

Pot ajudar als animals i les plantes

Com ens explica Mari Hall en el seu llibre, el Reiki és una teràpia que es pot combinar amb d’altres, com els cristalls. És completament innòcua i es pot fer servir no només per a persones, sino també per a animals o plantes. També es pot fer a distància a partir del segon nivell.

Guía fácil de REIKI
Mari Hall
Robin Book
11 €

Leave a Reply

HO HAN DIT ELS SAVIS

"Viu com si anessis a morir demà.
Aprèn com si anessis a viure per sempre".


MAHATMA GANDHI

TRADUCTOR
CASA RURAL

Vallmajor2.jpg

CALENDARI
març 2023
dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
« abr.    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Darrers Tweets