VISIÓ NATURAL – MÈTODE BATES

Novetat DVD + Llibre “Regresiones. La sanación del alma”

Regressions

Curar el present des del passat

La teràpia de les regressions ens connecta amb els nostres bloquejos del passat  que estan afectant el nostre benestar en el present i ens ajuda a alliberar-los, la qual cosa produeix una sanació de l’ànima que ens reconforta a nivell de cos, ment i esperit.

La teràpia regressiva parteix del convenciment que molts dels problemes, angoixes, fòbies i incapacitats que patim tenen el seu origen en un bloqueig del passat, en una situació o experiència traumàtica que vam viure i que segueix tenint efecte sobre nosaltres, encara que no la recordem de manera conscient.

Quan parlem de passat, en aquest cas ens referim tant a experiències que hem viscut al llarg de la nostra vida, com a etapes prenatals, la vida intrauterina i el naixement, i també a vides anteriors.

No cal creure en la reencarnació

De tota manera, tal i com assegura  Cristina San Miguel, l’autora del llibre i directora de l’Instituto español de terapia regresiva: “Els beneficis de la teràpia es produeixen tant si la persona creu en la reencarnació com si no hi creu. Les experiències de vides passades es poden tractar com somnis o produccions de l’inconscient, i els personatges que apareixen com subpersonalitats o diferents aspectes de la personalitat”.

Com funciona

La teràpia regressiva no consisteix en recordar, sinó en reviure una situació anterior amb tot el el que això comporta. És a dir, no és tracta de pensar en aquell moment del passat que ens dol, sinó de sentir-nos com en aquell moment i per això hem de tenir els mateixos pensaments, les mateixes emocions i les mateixes reaccions físiques que aleshores.

Per aconseguir això, un terapeuta experimentat, mitjançant una colla de tècniques que no sempre són hipnòtiques, ens ajudarà a focalitzar l’atenció per tal que puguem connectar amb records arxivats dels quals no som conscients. Després, amb altres exercicis i tèniques molt ben estructurats i d’eficàcia comprovada, ens guiarà en un procés que ens pot acabar alliberant del nostre bloqueig o problemàtica. Si es considera neccesari per la teràpia, també es poden fer projeccions cap el futur.

El mètode San Miguel

Cristina San Miguel va estudiar als Estats Units amb el psiquiatre Brian Weiss, una de les autoritats en teràpia regressiva i autor del bestseller ‘Muchas vidas, muchos maestros’.
Amb els anys i l’experiència d’haver tractat centenars de casos, San Miguel va anar creant tota una colla d’exercis propis que han acabat convertint-se en un mètode que li està donant molt bons fruïts i que ella explica de forma clara i entenedora tant al DVD que avui presentem, com al llibre que l’acompanya.

En realitat, el Mètode San Miguel és un procés que es divideix en diferents etapes, cadascuna de les quals compta amb una colla d’exercicis, visualitzacions, etc, que tenen com a objectiu no tant sols alliberar el bloqueig, sinó també ajudar la persona a fer un procés de transformació total que la porti al benestar, a través, si cal, d’una reprogramació de les creencies negatives o limitants que l’impedeixen créixer i evolucionar.

Què pot curar una regressió

En realitat a una teràpia regressiva s’hi pot anar amb la idea de resoldre un conflicte, una fòbia o un símptoma, però també pot convertir-se en un camí d’autoconeixement i creixement personal.

Entre les moltes coses que es poden tractar hi ha: angoixa, ansietat, pors, fòbies, ressentiments, sentiments de culpa, dificultats amb les relacions de parella, amb els fills… També es pot emprar com a teràpia paral·lela de malalties com fatiga crònica, depressió, càncer, fibromiàlgia…

Fragments de regressions reals

El DVD que avui presentem és un document molt interessant per a aquelles persones que vulguin aproximar-se a la teràpia regressiva. Amb paraules senzilles i molt entenedores, Cristina San Miguel ens va guiant per tot el procés de la teràpia i ho acompanya amb fragments de regressions reals en les quals ella participa com a terapeuta. El llibre recull per escrit tot el que podem escoltar i veure en el DVD.

˝Regresiones. La sanación del alma”
Cristina San Miguel

El mundo de las terapias

DVD 120 minuts + llibre 76 pàgs. 14,20 €

Leave a Reply

HO HAN DIT ELS SAVIS

"Viu com si anessis a morir demà.
Aprèn com si anessis a viure per sempre".


MAHATMA GANDHI

TRADUCTOR
CASA RURAL

Vallmajor2.jpg

CALENDARI
març 2023
dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
« abr.    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Darrers Tweets