VISIÓ NATURAL – MÈTODE BATES

Llibre: “Crea’t. La pràctica del pensament positiu”

Fer-se creador de la pròpia vida és possible

La nostra vida es mereix que en tinguem cura, que prestem atenció a tots aquells àmbits que la composen i mirem d’enriquir-la. Per fer-ho, l’autora d’aquest llibre ens regala tota una colla d’eines que ens poden ser d’allò més útils si les posem en pràctica.

Hi ha tres coses fonamentals que no faran que la nostra vida millori: la queixa permanent, la negativitat i la passivitat. Clara Romaní, l’autora d’aquest llibre de caire essencialment pràctic, coneix molt bé els antídots contra la inèrcia que s’instal·la al nostre dia a dia i ens porta a pensar que no podem fer res per sentir-nos millor o, fins i tot, per tenir la vida que som capaços d’imaginar.

Passar a l’acció

A “Crea’t. La pràctica del pensament positiu” se’ns convida a fer tot el contrari a quedar-nos quiets mentre ens lamentem per la nostra realitat. L’autora ens anima a convertir-nos en artífex de la nostra existència i ens dóna eines que ens ajudaran a reflexionar sobre la situació, les creences o les limitacions que creiem que ens impedeixen aconseguir els nostres somnis.

Després, un cop siguem conscient d’on som, què passa i on volem anar, Clara Romaní ens facilita tot un seguit d’exercicis, pràctiques i meditacions, senzilles però no per això menys valuoses que, si les posem en pràctica, ens poden acabar situant allà on sempre hem volgut, tant a nivell físic o material, com emocionalment i espiritual.

No podem viure sense crear, perquè el pensament és creatiu. I no podem viure sense pensament, és a dir, sense atreure unes determinades coses. Posats a triar, doncs, fem que les nostres idees siguin de llum”.

Un passeig per la vida

Entre els temes que l’autora ens convida a reflexionar i per als quals ens dóna estris, especialment exercicis i visualitzacions, que ens poden ajudar a millorar o a conquerir el que desitgem per a nosaltres i els qui ens envolten hi ha pràcticament totes les vessants de la vida:

• La persona en si mateixa, el seu interior i el sentit de la seva pròpia vida.
• Els somnis, allò que ens agradaria aconseguir.
• Les relacions afectives.
• L’educació dels infants.
• Resolució de conflictes.
• La feina.
• La salut.

Els problemes de consciència afecten la salut perquè van lligats. Sanar-se és retrobar-se amb la pròpia consciència i actuar en conseqüència, amb saviesa”.

Sobre l’autora

Clara Romaní és Educadora Social y Antropòloga. Ha treballat en centres d’acollida d’infants i ha estat monitora de colònies i centres socials. També ha realitzats tasques laborals en serveis que s’ocupen de persones que pateixen algun tipus de discapacitat psíquica.

Entre els seus interessos es troben aquells temes que s’ocupen de l’espiritualitat, el creixement personal i les tècniques orientals que ens ajuden a connectar amb l’energia i amb el nostre ésser interior, com el Tai-Txi o el Ioga.

També és autora dels llibre ˝Diccionari viscut de meditació en temps de crisi”, de Ediciones STJ.

“Crea’t. La pràctica del pensament positiu”
Clara Romaní
Tarannà edicions

12€

2 Responses to “Llibre: “Crea’t. La pràctica del pensament positiu””

  • Clara:

    Hola:
    Fa uns dies vaig veure aquesta entrada a la web, després d’escriure el meu nom i cognom al google. T’agraeixo aquest comentari tant complet del llibre publicat l’any passat, el març de 2010. Seguint amb el meu estil bastant intuïtiu però intentant ser rigorós, he escrit un nou llibre que està a punt de sortir, del qual n’estic força satisfeta. Si voleu més informació aquí hi ha un enllaç: http://www.editorialsunya.com/clara.html

    • Conxita Parra:

      Moltes gràcies per la teva aportació. Ens agradarà llegir i comentar el teu nou llibre. Salutacions!

Leave a Reply

HO HAN DIT ELS SAVIS

"Viu com si anessis a morir demà.
Aprèn com si anessis a viure per sempre".


MAHATMA GANDHI

TRADUCTOR
CASA RURAL

Vallmajor2.jpg

CALENDARI
febrer 2023
dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
« abr.    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728  
Darrers Tweets