VISIÓ NATURAL – MÈTODE BATES

Llibre: “Cara a cara con la vida”

Pautes per sanar la Síndrome de Fatiga Crònica i altres dolències

Hi ha malalties que reben el qualificatiu de cròniques i sembla que les persones que les pateixen s’hagin de resignar de per vida a patir-ne els seus símptomes i el malestar que els comporten. L’autora del llibre, diagnosticada de Síndrome de Fatiga Crònica, va decidir investigar i trobar la manera de superar la malaltia. Ens ho explica en aquest llibre

En primer lloc hauríem de dir que no ens trobem davant d’un manual que es pugui seguir fil per randa per tal d’assolir una sanació de la nostra malaltia. No és aquesta la pretensió de l’autora.

En realitat, el que la Roser Sáez ens explica en el seu llibre és el procés d’investigació, treball i creixement personal a tots els nivells: físic, emocional, mental i espiritual a què es va dedicar durant força temps per tal de superar la Síndrome de Fatiga Crònica que li havíen diagnosticat i donar un gir a la seva vida.

Moltes vessants

En llegir el llibre de Roser Sáez constatem una vegada més que les malalties, tampoc les cròniques, no tenen un únic origen i per tant, per trobar-ne el remei cal donar atenció tant a la part física de la persona, com a l’emocional, mental, psíquica i espiritual.

La Roser va investigar tant les dietes i els aliments que podien ajudar a millorar el seu estat físic, com les meditacions que li podien servir per relaxar cos, ment i esperit i donar-li, al mateix temps, una necessària pau interior.

Va buscar la manera de treballar les seves emocions estancades i la de canviar els pensaments negatius per altres motivadors.

Un camí personal

Al final, després de tot aquest bagatge de coneixements i experiències en va néixer una nova persona, la que avui ens apropa la seva valuosa experiència per tal de facilitar-nos la nostra i encoratjar-nos a no defallir.

Com dèiem al principi, no hem de prendre aquest llibre com un manual, sinó com a una font d’inspiració i una ajuda per anar trobant el nostre propi ‘manual de vida’. En realitat, només nosaltres el podem escriure.

Quan vaig començar a llegir el manuscrit em va envair una agradable sensació de benestar, perquè ràpidament em vaig adonar que em trobava al davant d’una descripció detallada d’un bonic procés de transformació personal i no únicament del relat d’una malaltia”.
EVA JUAN, Psicooncòloga (autora del pròleg)

Sobre l’autora

Roser Sáez es va formar en diversos camps: idiomes, turisme, disseny gràfic… Aquesta és la seva primera incursió en el món de l’escriptura i un dels seus desitjos és que en llegir el seu llibre altres persones puguin treure profit de la seva experiència i assolir la sanació de les seves malalties.

Cara a cara con la vida
Roser Sáez
Tarannà edicions

20 €

Leave a Reply

HO HAN DIT ELS SAVIS

"Viu com si anessis a morir demà.
Aprèn com si anessis a viure per sempre".


MAHATMA GANDHI

TRADUCTOR
CASA RURAL

Vallmajor2.jpg

CALENDARI
març 2023
dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
« abr.    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Darrers Tweets