VISIÓ NATURAL – MÈTODE BATES

Feng Shui (i 2)

Entrevista amb Maria Rosa Pérez i Núria Escarré, consultores de Feng Shui

“El Feng Shui pot ajudar a  millorar tots els aspectes de la nostra vida”.

Aplicar les tècniques del Feng Shui a casa nostra ens pot ajudar a millorar qualsevol aspecte de la nostra vida. En aquesta segona part de l’entrevista amb les consultores de Feng Shui Maria Rosa Pérez i Núria Escarré ens endinsem en les bondats d’aquest art ancestral d’origen xinès.

Cal que l’energia circuli, que no hi hagi estancaments, que la nostra llar estigui ben orientada

En realitat, abans de comprar una casa caldria tenir en compte tota una colla de detalls per tal que després sigui més fàcil aplicar-hi les tècniques del Feng Shui. En parlem amb Maria Rosa Pérez i Núria Escarré, consultores de Feng Shui a Devas SCP.

La forma és important

. Què hauríem de tenir en compte a l’hora de comprar una casa per tal de poder aplicar el Feng Shui des d’un primer moment?

Nosaltres recomanem, abans de comprar o llogar un habitatge, fer una consulta de Feng Shui, per poder determinar quin és el millor habitatge per poder crear la nostra llar.

. En què ens hauríem de fixar?

Una de les primeres coses seria fixar-nos en el plànol de l’habitatge. La seva forma i distribució és determinant a l’hora de veure els problemes o els avantatges que ens aportaria aquest espai per viure i per poder desenvolupar els nostres projectes. No s’hauria de comprar un pis amb la sala de bany en la zona centre del bagua, per exemple.

. La majoria de nosaltres, però, ja vivim en una casa. Què podem fer per fer-la més harmònica? 

Aplicant els coneixements del Feng Shui i el mapa bagua correctament al plànol de l’habitatge i posant totes les cures Feng Shui, aconseguirem el nostre objectiu.

 

Quasi totes les cases poden ser reorientades amb les tècniques del Feng Shui”.

 

A la feina, a les relacions personals…

.Tinc entès que el Feng Shui es pot aplicar a tots els àmbits. Quines coses hauríem de fer per tenir èxit a la nostra feina, per exemple al despatx o, si no en tenim, a la nostra taula de feina?

El primer que hauríem de veure és si, dins el bagua de casa nostra, la zona de la professió està representada o no. Un cop tinguem aquesta informació, aplicaríem la cura Feng Shui més adient.

. Em podeu posar un exemple?

Posem per cas que tenim la zona representada a casa nostra. Aleshores, hi posaríem l’element aigua (una font d’aigua, un quadre representatiu del mar…) També aplicaríem el bagua dins del despatx i també hi posaríem l’element aigua. En cas de no tenir despatx, podem aplicar el bagua a la taula on treballem.

. El Feng Shui es pot aplicar per millorar les relacions personals? Com?

Sí, les relacions estan representades en una de les zones del mapa bagua. Quan no ens van bé les relacions, primer hauríem de veure quins elements negatius tenim en aquesta zona. Abans de posar qualsevol cura Feng Shui, és important treure els elements que entorpeixen el flux del “txi”. Aquesta recomanació és vàlida per a totes les zones bagua: primer cal treure allò que és negatiu i després potenciar en positiu.

 

Per potenciar les relacions, podríem posar dues flors de color groc”.

 

La consulta professional

. Quan és una bona idea consultar amb un especialista en Feng Shui?

Sempre que una persona tingui inquietuds per millorar en qualsevol àmbit de la seva vida, és un bon moment. Actualment, ens trobem que a les consultes vénen persones pels problemes econòmics derivats de la manca de feina o per la dificultat per trobar-ne.

. Com ens pot ajudar?

Pot ajudar a trobar el que volem tots: estabilitat i millorar en tots els aspectes de la nostra vida. Primer de tot, s’ha de tenir clar què desitgem canviar i després posar en marxa totes les eines que el Feng Shui ens proporciona per poder arribar a aconseguir el nostre objectiu.

. Què pot costar un estudi de la nostra llar, per exemple?

És difícil donar preus sense fer un pressupost. Depèn de molts factors: els m2  de l’habitatge, si s’ha de fer el plànol o la persona ja el té…

 

Dades pràctiques

Informació necessària per fer un pressupost:

– On vius (la població).

– Si tens el plànol de l’habitatge o s’haurà de fer.

– Si l’habitatge és un pis, un dúplex o una casa.

– Els m2 aproximats.

– Si l’habitatge està ocupat o si, en canvi, és un habitatge nou i vols saber com fer la decoració o distribució abans de fer el trasllat.

Com es treballa 

Un estudi complet es composa de tres visites al domicili i un informe per escrit:

– A la primera visita es recull el plànol de l’habitatge si es té, o es fa i s’agafen totes les dades que necessitem.

– La segona visita és a la setmana següent, i es dóna l’informe per escrit, amb el mapa bagua i amb tots els canvis que cal fer.

– La tercera visita es realitza un cop estan les cures Feng Shui fetes i ha passat un mes com a mínim des de la segona visita.

Preus aproximats

– Un pis de menys de 100 m2 a Barcelona i si es disposa del plànol, costa 360€.

– Una consulta de 2 hores, fent un estudi sense informe escrit, gravat en un CD, i disposant del plànol, costa 150€.

 Temes relacionats:

 . “El Feng Shui és l’art d’harmonitzar el nostre entorn”

Leave a Reply

HO HAN DIT ELS SAVIS

"Viu com si anessis a morir demà.
Aprèn com si anessis a viure per sempre".


MAHATMA GANDHI

TRADUCTOR
CASA RURAL

Vallmajor2.jpg

CALENDARI
octubre 2021
dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
« abr.    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Darrers Tweets