VISIÓ NATURAL – MÈTODE BATES

“La neteja del fetge és un dels mètodes més poderosos per millorar la salut i per retardar el procés d’envelliment”

Entrevista amb Andreas Moritz, terapeuta Ayurvèdic (3)

Andreas Moritz és un terapeuta ayurvèdic que ha conseguit cridar l’atenció del gran públic amb alguns del seus llibres, especialment amb “El càncer no es una enfermedad”, del qual vam parlar en una entrevista anterior, o “Limpieza hepática y de la vesícula”, del qual parlem en aquesta nova trobada.

Andreas Moritz patia diverses dolències des de molt jove i això el va portar a investigar i a estudiar diverses teràpies, especialment Medicina ayurvèdica. Passats els anys, va crear un sistema de sanació que anomena Ener-Chi Art, del qual parlarem en una propera entrevista. En la trobada d’avui amb l’Andreas Moritz aprofundim en un dels seus llibres més venuts, ‘Limpieza hepática y de la vesícula’, en el qual explica un mètode per eliminar les pedres del fetge i de la bufeta que ha estat seguit per moltes persones a tot el món, però que també ha aixecat molta controvèrsia.

Un dels seus llibres més venuts i també més controvertits és ‘Limpieza hepática y de la vesícula’ on explica un mètode per netejar el fetge i la bufeta de la fel.  Quan i per què hem de fer aquesta neteja?

L’àrea del cos que pateix més l’acumulació de toxines és el fetge. A causa d’errors dietètics, estrès, l’ús de drogues i un estil de vida desequilibrat, els conductes biliars s’obstrueixen amb dipòsits de bilis endurida o el que la Universitat John Hopkins d’Estats Units ha anomenat ‘els càlculs biliars intrahepàtics’. El resultat d’això és el deteriorament de la funció digestiva i de la nutrició diària necessàris dels bilions de cèl·lules que componen el cos. I, per tant, es pot convertir en una important causa de malaltia.

Com es fa una neteja de fetge?

La neteja del fetge és un procediment simple, segur i indolor, que pots fer pel teu compte. S’utilitza suc de poma i oli d’oliva, combinats amb suc de cítrics i  sals d’Epsom, que es fan servir per dissipar els càlculs biliars del fetge i de la bufeta de la fel. Des que es va donar a conèixer la neteja del fetge a milions de persones a tot el món, he rebut innombrables testimonis que expressen sorpresa total sobre els efectes de sanació profunda que produeix. El llibre que ha comentat abans, ‘Limpieza hepática y de la vesícula’, inclou el procediment exacte i la informació bàsica necessaris per a realitzar aquest neteja.

Una experiència personal

Vosté se l’ha feta?
I tant. La meva experiència personal amb la neteja del fetge va ser força sorprenent. Durant la meva primera neteja vaig treure entre 500-600 càlculs biliars de la mida d’un pèsol, i també més grans, que havien estat afectant al meu fetge durant dècades. Gairebé immediatament, em va envair una sensació simultània de fàstic, un gran alleujament i eufòria.

Va notar millores?
Sí, entre moltes d’altres coses vaig notar milloria en el meu mal d’esquena crònic i també dels problemes d’indigestió. A més, l’adormiment permanent de la meva cama esquerra va desaparèixer, i vaig assolir un nivell de claredat mental sense precedents diverses hores després de la neteja. Els efectes positius es van intensificar amb les 11 netejes més que em vaig fer després d’aquella primera. Vaig arribar a treure més de 3.000 pedres.

Però vosté deu ser un cas especial…
En realitat no. Vaig descobrir que els càlculs biliars en el fetge són molt més comuns del que mai podria haver imaginat. De fet, he trobat que les persones que pateixen alguna malaltia crònica: problemes cardíacs, artritis, esclerosi múltiple o càncer, tenen centenars, si no milers, de càlculs biliars que obstrueixen els conductes biliars del fetge.  Un fetge congestionat amb càlculs biliars pot ser una de les causes més comunes, i encara avui poc coneguda, de malalties. Crec que la neteja del fetge és un dels mètodes més poderosos per millorar la salut i per retardar el procés d’envelliment.

Els detractors del mètode

Algunes persones asseguren que els seus mètodes són poc científics. En concret, he llegit en alguns blocs que les pedres que apareixen després d’una neteja del fetge són causades pel líquid i les sals que es prenen per fer-les. Què en pensa vostè d’això?
En sóc molt conscient, d’aquests atacs. Hi ha grups com esowatch, que és la versió europea de quackwatch als EUA, que estan sent finançats per la indústria farmacèutica amb la intenció de denunciar i desacreditar els mètodes naturals de curació efectiva, o les persones relacionades amb ells.

Però diuen tenir proves…

En tot cas, són ‘proves’ que han estat presentades per persones que formen part del seu equip. Les fotos de les pedres que ells diuen que es poden fer amb oli d’oliva i magnesi no s’assemblen de res a les que surten després d’una neteja hepàtica. Les que ells ensenyen són d’un color verd brillant, quan en realitat són d’un color gris pàl·lid. La barreja d’oli d’oliva amb suc de fruites i sals d’Epson no produeix res que s’assembli ni remotament a aquestes pedres, i menys al seu color verd brillant.

Són pedres de colesterol

També diuen que al fetge no se n’hi fan, de pedres…
La seva afirmació de que els càlculs biliars es calcifiquen i només es troben a la bufeta és clarament refutada per la investigació de les universitats més prestigioses, la Universitat John Hopkins, per exemple, els anomena càlculs biliars intrahepàtics. Es tracta de pedres de greix que suren a l’aigua perquè en un  90% estàn formades per colesterol.

És a dir, no estàn calcificades…
Exacte, i si els que escriuen sobre neteja de fetge fossin periodistes objectius dirien que nosaltres no afirmem pas que aquesta mena de pedres estiguin calcificades, ni que siguin pedres dures formades per minerals, sinó que estan formades per  colesterol y que totes les pedres de colesterol es disolen a 40º de calor.Amb la seva postura el que esowatch y quackwatch pretenen es que sembli que les pedres de colesterol no són pedres de veritat (i que són menys obstructives que les pedres dures i sòlides). Tot el que no sigui això i no segueixi els corrents principals ho anomenen ‘pseudociència’.

I quin és l’objectiu?
Aquests grups reben una gran quantitat de diners per tal de ser els primers en aparèixer als motors de recerca d’Internet quan algú busca informació. Recluten gent, fins i tot estudiants, per crear blocs que sembrin la confusió i el dubte entre la població. Es burlen del Dr Hamer i d’altres professionals respectats que són percebuts com una amenaça per a la indústria farmacèutica i/o l’establishment mèdic. És trist que moltes persones hagin caigut en aquest engany. De tota manera, el que al final compta és si algú se’n beneficia o no, de la neteja hepàtica. En el meu cas, em va salvar la vida i tinc desenes de milers de testimonis sobre els beneficis similars que ha produït a tot el món.

Aquestes pedres es poden expulsar de forma natural?
En efecte, moltes persones treuen aquestes pedres de forma espontània després de menjar aliments greixosos, però no ho saben. Altres persones, però, pateixen un atac de càlculs biliars o  desenvolupen una pancreatitis aguda quan això succeeix. Si s’eliminen totes les pedres del  fetge i de la bufeta de manera segura, a través d’una sèrie de neteges hepàtiques, no acabarien amb aquestes complicacions greus. Com sempre, és millor prevenir que curar.
Temes relacionats:
• Entrevista amb Andreas Moritz. “Ser creatiu és la font més gran d’alegria i satisfacció que es pot tenir a la vida”.

• Entrevista amb Andreas Moritz, terapeuta ayurvèdic.”Mai no s’ha demostrat que el càncer mati ningú”

6 Responses to ““La neteja del fetge és un dels mètodes més poderosos per millorar la salut i per retardar el procés d’envelliment””

  • Hi, It turns out I have a stone in my right kidney, although the doctor did not tell me the size of it. He only said that I need to have Lithotripsy. I am interested in hearing your personal experience. Please only answer if you have had the actual treatment done. I know it’s not a big deal, but I am just kinda wondering what to expect. Thanks.

  • I usually do not leave comments but I think it must be this time! I bookmarked your web site on reddit!

  • Thank you for your wonderful article. Very informative and I enjoyed reading it along with your other articles. Many thanks for sharing and continue the excellent work.

  • Hi, I’ve been on medication for some time and still my stones are stuck in my kidneys? the xray shows a .9mm stone. I feel normal though. the doctor did not recommend surgery. Is it ok to take rowatinex and acalka drug for a prolonged period? What’s the best treatment for kidney stones especially calcium stones which is very hard to treat?

Leave a Reply

HO HAN DIT ELS SAVIS

"Viu com si anessis a morir demà.
Aprèn com si anessis a viure per sempre".


MAHATMA GANDHI

TRADUCTOR
CASA RURAL

Vallmajor2.jpg

CALENDARI
febrer 2023
dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
« abr.    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728  
Darrers Tweets