VISIÓ NATURAL – MÈTODE BATES

El canvi, el camí de tornada a l’interior de l’ésser

Novetat editorial
Llibre + DVD “Conversaciones con Wayne W. Dyer
El cambio de la ambición al sentido”

Desprès de dècades intentant trobar la felicitat en les coses materials, moltes persones arriben a la maduresa de la vida amb un important sentit de buidor. Per Wayne W. Dyer això vol dir que els ha arribat el moment de fer un canvi que els ensenyi el camí per tornar a casa.

El conegut psicòleg Wayne W. Dyer, autor del cèlebre ‘Tus zonas erróneas’ acaba de llançar una proposta editorial, que inclou un petit llibre de 80 pàgines, en el qual es recullen una sèrie de converses entre ell mateix i el director de cine Michael A.Goorjian, i una pel·lícula, de 119 minuts, dirigida per Goorjan titulada ˝The Shift˝(El canvi)  creada també per Wyer.

Superant l’ego

Ambdues propostes, llibre i pel·lícula, persegueixen una mateixa fita, reflexionar sobre el fet que a la primera part de la vida les persones, majoritàriament, es dediquen a complaure la seva ambició, a seguir els dictats de l’ego. Per això, dediquen hores i esforços a ser ‘algú’, és a dir, a obtenir reconeixement social, relacions que fomentin aquest fet i aconseguir una bona posició a la comunitat, que inclou, és clar, riquesa.

Passats els anys, bona part de les persones, encara que hagin arribar ‘a dalt de tot’ senten un buit, una mena de sensació d’estar perdudes i comencen una descoberta d’una vida més espiritual, en el sentit potser menys religiós de la paraula.

˝Vivim en un món en el qual tot és possible, en el qual res no és accidental, hi ha una intel·ligpencia organitzadora que ho sustenta tot en aquest univers i vivim com si fóssim un ésser microscòpic separat, que sempre ha de fer les coses d’una forma i encaixar d’una manera i res d’això no és cert”
Wayne W. Dyer

Deixar de tenir, per ‘ser’

Aquesta necessitat de canvi porta a qui l’experimenta a buscar la seva essència, a voler perseguir de nou els seus somnis, a alliberar-se de l’estrès d’una vida sense sentit, per crear-ne una altra, de vida, més en contacte amb sí mateix i amb la natura.

En definitiva, es tracta d’un canvi que redibuixa la nostra existència, ens empeny a deixar de voler tenir per portar-nos a voler ˝ser˝.

Les característiques d’aquest canvi, segons Dyer, són essencialment 4:
• És intens.
• És sorprenent.
• És benevolent.
• És perdurable.

˝Massa persones encara no s’adonen que per tenir i fer, abans cal  ‘ser’ –per endavant- el canvi que volen a la seva vida’
Raimon Samsó, al pròleg del llibre .

Llibre +DVDConversaciones con Wayne W. Dyer
El cambio del sentido a la ambición
Wayne W. Dyer/Michael A. Goorjian
Editorial SABAI
APreu 20 €

Leave a Reply

HO HAN DIT ELS SAVIS

"Viu com si anessis a morir demà.
Aprèn com si anessis a viure per sempre".


MAHATMA GANDHI

TRADUCTOR
CASA RURAL

Vallmajor2.jpg

CALENDARI
octubre 2022
dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
« abr.    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  
Darrers Tweets