PATROCINADOR

Olis

Argània

El valuós oli del Marroc

Argania spinosa. Licensed under Creative Commons Attribution 2.5 via Wikimedia Commons - httpcommons.wikimedia.orgwikiFileArgania_spinosa.jpg#mediaviewerFitxerArgania_spinosa.jpgSe’l coneix com l’or líquid del Marroc, no només per les seves propietats i beneficis nutricionals, culinaris i cosmètics, sinó també pel treball artesanal que suposa la seva elaboració i la incidència que té en l’economia de la zona on es produeix.

L’arbre d’argània, Argania Spinosa, creix en zones extremadament àrides, fins i tot a les portes del desert, pot arribar als 8-10 metres i viure fins a 200 anys. El fruit de l’arbre d’argània és semblant a una oliva. En el seu interior es troba una ametlla que pot contenir fins a tres llavors de les quals s’extreu l’oli. Read the rest of this entry »

Oli d’ametlles dolces

Un autèntic amic de la bellesa És tracta d’un oli molt hidratant, nutritiu, antioxidant i molt adequat per diluir altres olis essencials, i sumar així les seves propietats. És un dels grans aliats de la bellesa natural.

De les ametlles dolces premsades en fred s’obté un oli de color daurat clar molt suau i subtil. Se’l coneix com oli verge d’ametlles dolces de primera pressió en fred i és el més valuós a l’hora tenir cura de la pell i el cabell.

També es fa servir per fer massatges i per barrejar amb altres olis essencials. El resultat acostumen a ser productes de bellesa antienvelliment i hidratants, entre d’altres.

Read the rest of this entry »

Oli de jojoba

Una autèntica joia per al cabell i la pell Més que un oli, la seva textura és semblant a una cera líquida. S’extreu de les llavors de la jojoba, un arbust que creix a Sonora, el desert que es troba al nord de Mèxic, i també als deserts del sur de Califòrnia i Arizona, als Estats Units.

En la composició de l’oli de jojoba hi trobem un 96% de ceramida, això permet que sigui molt estable i que no es faci malbé amb la calor.

És un oli que no s’oxida, la qual cosa fa que les seves propietats es mantinguin inalterables amb el pas del temps.

La seva estabilitat i el fet que no es posi ranci el fan ideal per utilitzar-lo en aliments, cosmètic o perfums.

També es fa servir com a component a les indústries de carburants, lubricants, ceres i plàstics. Read the rest of this entry »

Oli de rosa mosqueta

Un tresor per a la bellesa i la salut L’oli verge de rosa mosqueta és un poderós regenerador de la pell amb grans propietats cicatritzants, hidratants i rejovenidores.

La rosa mosqueta creix a la Patagònia argentina i també a diverses zones de Perú i Xile. És tracta d’un arbust silvestre del que neixen unes delicades flors blanques i roses. La caiguda de les flors dóna pas a l’aparició d’un fruit de tons vermellosos ple de llavors. I és d’aquestes llavors de les quals s’extrau el preuat oli que avui es considera tota una joia per a la salut i la bellesa.

En la composició de l’oli de rosa mosqueta destaquen els àcids grassos essencials poliinsaturats, sobre tot linoleic i linolènic, que intervenen en la síntesi del colàgen. També conté vitamines A, E, C, B1 i B12, betacarotens, flavonoids, tanins i àcid transreinoic, entre d’altres components. Read the rest of this entry »

PATROCINADOR

Teràpies naturals i alternatives

Retol_ok.jpg

HO HAN DIT ELS SAVIS

"Viu com si anessis a morir demà.
Aprèn com si anessis a viure per sempre".


MAHATMA GANDHI

TRADUCTOR
PATROCINADOR

CALENDARI
octubre 2014
dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
« set    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
MÈTODE BATES-VISIÓ NATURAL

Darrers Tweets