VISIÓ NATURAL – MÈTODE BATES

Aura Soma (2)

“L’Aura Soma ens permet descobrir el propòsit amb què venim a aquesta vida”

Entrevista a Marta Malaret, Terapeuta d’Aura Soma

Marta Malaret és consultora de Feng Shui i la creadora i responsable del Centre de salut alternativa “Equilibrium Temple  de Salut”, que es troba a l’edifici Walden de Sant Just Desvern. També és terapeuta d’Aura Soma, un sistema que s’inspira en els colors i que ens pot ajudar a sanar ment, cos i esperit.

La Marta Malaret i l’Aura Soma estaven predestinades a trobar-se un dia. Molt abans que hagués pres contacte amb aquesta disciplina, una persona que es dedicava a fer lectures d’ànima li va dir, assenyalant un pòster amb tot d’ampolles de colors: “Tu t’hauries de dedicar això, hauries de treballar amb els colors”.

En aquells moments la Marta feia estudis de Feng Shui i ja utilitzava els colors com a eina per curar espais energèticament i no va fer massa cas del comentari. Uns anys més tard, en un moment dolorós de la seva vida, es va apuntar a un taller sobre Ploma de llum: “Quan vaig entrar al web de la mestra que el donava, la Carme Recasens, em vaig quedar de pedra. La primera imatge que vaig veure va ser la foto de les ampolles Equilibrium, les mateixes que hi havia en el pòster! Vaig fer el curs i així va començar el meu camí d’aprenentage d’aquest sistema terapèutic”, ens diu.

L’Aura Soma aporta informació personal molt valuosa que t’ajuda a passar a l’acció per resoldre incomoditats internes”.

Funcionament de la teràpia

Foto: Albert L. Rovira

 

. Què és una lectura d’Aura Soma?

En primer lloc la persona escull les 4 ampolles Equilibrium que més l’atrauen en aquell moment (n’hi ha un total de 109). La tria és un auto diagnòstic de la persona, és un mirall de reconeixement, on el terapeuta canalitza la informació i interpreta el seu significat més profund.

. Què ens aporta aquesta lectura?

Permet descobrir el propòsit amb què venim a aquesta vida, ens informa dels talents o potencials dels quals disposem com ajuda i les traves o dificultats que ens trobem en el camí, enteses com a regals que ens ajuden a créixer interiorment. En la lectura també es reconeix el present i es rep la projecció del futur.

. Què passa després?

A partir de la lectura, la persona es pot aplicar el contingut, d’una de les ampolles triades, a la part del cos que el terapeuta indiqui i seguint un protocol específic. En el tractament es poden afegir altres productes d’Aura: Pomanders, Quintaessencies, Arcangelois, Essències solars… També es pot optar per fer el tractament amb la Ploma de Llum.

. Un cop tenim la informació de la lectura, què podem fer pel nostre compte?

És fonamental passar a l’acció en el dia a dia d’una manera adeqüada, tenint en compte la informació rebuda per tal de no caure en els mateixos errors.

Partim de l’axioma: “Tu ets els colors que elegeixes i aquests reflexen les necessitats del teu Ser”

Ajuda en moments de crisi

. Quan podem necessitar fer noves lectures i què en podem treure d’elles?

La necessitat de fer una nova lectura la sentim des del nostre ser més profund. La vida és un procés de canvis i en alguns moments podem tornar a sentir-nos perduts, insegurs, infeliços…. És en aquests moments quan sorgeix de nou aquesta necessitat de rebre més informació sobre el nostre camí de vida. La nova lectura ens situarà en el període que s’està vivint i projectarà visió de futur.

. Com ens ajuden les ampolles “Equilibrium”?

Les ampolles Equilibrium contenen energies dèviques. El seu contingut està format per olis essencials, extractes de plantes, extractes de minerals i cristalls i per l’energia solar del color, tot, banyat en una aigua relacionada amb el Sant Grial. Cada ampolla té el seu nom i número, la seva informació, el seu missatge, i han estat tractades amb freqüències sonores de mantres específics. Algunes estan connectades amb mestres ascendits, altres amb arcàngels i totes ho estan, d’una forma destacable, amb el Tarot, la Numerología, l’Astrologia, la Kàbala i el I Ching.

. Com actuen?

L’energia de les ampolles Equilibrium actúa sobre el sistema endocrí. Sabem que aquest sistema és una xarxa de comunicació cel·lular per on passa la informació. El sistema endocrí està directamt relacionat amb les emocions i és el responsable dels canvis en el nostre estat anímic i el nostre metabolisme. Quan ens apliquem l’ampolla triada el que estem fent és introduir en aquesta xarxa de comunicació la informació que necessitem treballar.

Les ampolles Equilibrium són activadores dels processos de canvis.

Altres productes

. A més de les ampolles “Equilibrium”, l’Aura Soma contempla tota una colla de productes. Quins destacaries?

Sí, apart de les ampolles Equilibrium, es poden aplicar sobre el cos físic i també subtil, altres productes com són els Pomànders, Quintessències, Arcangelois, Essències Solars

. Com funcionen?

Son activadors cel·lulars, el seu efecte suma a la feina que fan les ampolles. Depenent de la lectura, s’ofereix la possibilitat de potenciar el tractament amb aquests productes.

La teràpia amb ploma de llum

. Què és la ploma de llum i com ens pot ajudar?

La Ploma de Llum és una eina de tractament que serveix per projectar al cos físic i subtil la informació de les ampolles Equilibrium per tal de que aquesta segueixi treballant en la persona. Físicament és una llenterna on s’insereixen els vials que son les rèpliques de les ampolles. Segons el tractament a fer, es projecta l’energia sobre els txacres, zones especifiques del cos, meridians, punts d’acupuntura

Quin tipus de tractaments ens ofereix?

Els tractaments poden anar des d’un reajustament de txacres fins a altres que aprofundeixen en la informació de cada una de les quatre ampolles triades en una lectura. Amb aquests tractaments es pot potenciar el propòsit i potencial que indica la primera ampolla, treballar amb els reptes o regals de la segona, potenciar l’aquí i l’ara de l’ampolla del present, la tercera, o potenciar, també, la projecció que porta l’ànima, informació present en la quarta ampolla.

He tingut la sort d’aprendre de Shanto Dorcey, una mestra australiana que, després d’anys d’investigació amb la Ploma de Llum, ha connectat Aura-Soma amb la Medicina Xinesa. A Catalunya només som 6 persones que tenim aquests coneixements.

El paper del terapeuta

. Quin és el paper del terapeuta?

El terapeuta només és un intermediari. És el que s’endinsa i tradueix la informació que arriba de les ampolles. Els que treballem amb la Ploma de Llum podem aplicar la teràpia projectant aquesta informació als cossos (físic i subtil) de la persona per ajudar a que esdevinguin els processos de canvis.

. A qui li aconselleries especialment?

A les persones que estan vivint molta inquietud interna que els fa patir. Persones que se senten confuses, amb molts dubtes, persones que tenen la sensació de que viuen el que jo en dic “disc ratllat” (situacions problemàtiques que es presenten d’una forma repetitiva), persones que es troben davant d’una cruïlla i no saben quin camí agafar, persones infelices que es troben en un estat depressiu…

Ho aconselleria a les persones que necessiten rebre més informació per afrontar el que els està passant.

. Temes relacionats: Teràpia Aura Soma. Ets el color que tries

 

Leave a Reply

HO HAN DIT ELS SAVIS

"Viu com si anessis a morir demà.
Aprèn com si anessis a viure per sempre".


MAHATMA GANDHI

TRADUCTOR
CASA RURAL

Vallmajor2.jpg

CALENDARI
juny 2023
dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
« abr.    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
Darrers Tweets