VISIÓ NATURAL – MÈTODE BATES

Ametista, el quars violeta

Espiritual, protector i guaridor

 

L’ametista és una de les pedres més valorades per les persones que practiquen meditació per la seva capacitat d’obrir la ment i establir ponts de comunicació entre el món material i l’espiritual. A més, se la considera una pedra molt valuosa per millorar problemes hepàtics i d’insomni, entre d’altres.

 

La primavera és el moment ideal per netejar el cos i la ment de tot allò que li és sobrer. És una època de renovació i canvi que, segons la medicina tradicional xinesa, està regida per l’element fusta, encarregat de regular el fetge, la seu on s’instal·len emocions com l’ira i l’enuig quan no estem en harmonia.

La depuració del cos es pot fer amb l’alimentació, amb dejunis, banys… I la transformació de l’energia de l’ira amb energia positiva amb treball de tipus energètic, com el Qi Jong, Tai Txi, Ioga, Biodansa

La gemmoteràpia ens proposa treballar ambdues coses amb l’ametista, una pedra amb un alt nivell de vibració que, si la portem penjada al coll, ens pot ajudar a depurar el cos, millorar afeccions hepàtiques, regular l’hidropesia i facilitar la producció de glòbuls vermells, la qual cosa ens pot ser beneficiosa en casos d’anèmia.

L’ametista és un tipus de quars de color violeta, amb una varietat de tonalitats que poden anar d’un violeta tirant a púrpura, a un lavanda pàl·lid, quasi transparent.

Ajuda en problemes físics

 

La gemmoteràpia confia en la vibració de les pedres per harmonitzar alguns bloquejos o mals físics. L’ametista és un dels quarsos més valuosos dels quals disposem en aquest sentit.

Portar-la penjada al coll, posar-la sota el coixí, o tenir-ne a diferents punts de la casa ens pot servir de complement a altres teràpies que decidim emprar.

Aquestes són algunes de les coses que pot fer a nivell físic per nosaltres:

 

. Millorar la sensació de vertigen.

. Protegir els pulmons i tot el sistema respiratori.

. Alleugerir el mal de coll.

. Enfortir el sistema circulatori.

. Afavorir el bon funcionament del sistema hormonal i del metabolisme.

. Ajudar a dormir millor i a solventar els problemes d’insomni.

. Harmonitzar el sistema nerviós i endocrí.

. Protegir contra les malalties contagioses.

. Desintoxicar en casos d’alcoholisme.

La vessant emocional i de relació

 

Un altre aspecte en el qual l’ametista ens pot afavorir és en les relacions personals i en el món de les emocions. Una de les seves virtuts més destacables és la de facilitar la comunicació i la comprensió.

Els terapeutes que treballen amb pedres la valoren especialment per la seva capacitat de transmutar allò que és negatiu en positiu. Això pot ser molt important quan en una casa o espai hi ha tensions o malentesos. Tenir una o diverses ametistes pot ajudar a variar l’ambient i tornar-lo favorable.

També se l’aprecia perquè estimula la intel·ligència, aclareix el pensament i ens allibera dels bloquejos mentals, facilitant-nos la capacitat d’apreciar noves idees i de sortir del estats de confusió.

Entre les seves virtuts està la de ser una pedra calmant i tonificant, la qual cosa la converteix en una bona amiga quan passem temporades d’estrès o de nervis.

 

La faceta espiritual

Les persones que fan meditació consideren l’ametista una pedra molt valuosa perquè facilita la comunicació entre el món material i l’espiritual. Una bona manera de que ens ajudi en aquest sentit és agafar-la amb les mans mentre fem meditació, o tenir-la a l’espai on practiquem.

Malgrat que el seu nivell vibracional es correspon amb el setè txacra, el que ens obre cap el món espiritual, també ajuda a potenciar el sisè, el tercer ull, al qual ajuda a netejar, facilitant que ens posem en contacte amb la nostra essència. També ajuda a netejar l’aura.

Se la pot considerar una pedra guia, que ens posa en contacte amb el nostre ésser més autèntic, la qual cosa ens ajuda a conèixer-nos millor i a discernir què és essencial i què no en la nostra vida.

La seva potent vibració ens proporciona un camp energètic protector que ens ajuda a elevar la nostra pròpia vibració i a connectar amb la positivitat. És una pedra molt inspiradora.

. Temes relacionats: Gemmoteràpia. El poder de les pedres

 

 

Leave a Reply

HO HAN DIT ELS SAVIS

"Viu com si anessis a morir demà.
Aprèn com si anessis a viure per sempre".


MAHATMA GANDHI

TRADUCTOR
CASA RURAL

Vallmajor2.jpg

CALENDARI
febrer 2023
dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
« abr.    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728  
Darrers Tweets