VISIÓ NATURAL – MÈTODE BATES

Adéu tristesa, adéu carència

Un treball per l’abundància

Estem a l’estació del metall, dominada per l’energia del pulmó. Quan aquesta energia pulmonar és dèbil, podem caure en emocions com la tristesa, el pessimisme o la malenconia. Per evitar-ho, hem d’equilibrar l’energia de pulmó i fer alguna acció que ens reporti benestar, com un treball màntric per cridar l’abundància.

Quan parlem de tristesa associada a la tardor no ho fem d’un sentiment de desesperació, sinó més aviat de desencís. Aquest desencant està relacionat amb la sensació que la bellesa, la llum, “el millor” han quedat enrrere i que el futur que ens espera és gris i poc estimulant.

Aquesta tardor hi ha altres factors que poden empenyer-nos al pessimisme: la sensació general de pèrdua, de mancança, de crisi, la por pel futur…

És un bon moment per fer servir algunes eines senzilles, que es troben a l’abast de tots i que quan s’empren en grup es converteixen en molts més poderoses. És el cas, per exemple, de les meditacions col·lectives i els cants màntrics comunitaris.

Més enllà de la tristesa, el pessimisme acoloreix l’estat d’ànim vinculat al metall”.

Yves Réquena

Prou crisi!

La crisi econòmica està arrelant en l’estat d’ànim general. El pensament col·lectiu és de carència, de mancança. I en canvi, els grans savis ens diuen que vivim en un món d’abundància. Si la volem rebre, però, ens hem d’alinear amb ella, visualitzar-la i demanar-la.

Si el món sencer vibra amb una sentiment de carència, només recollirem més carència i de retruc aprofundirem en el pessimisme i la tristesa.

És hora de donar la volta a la situació i que tots plegats o quants més millor comencem a pensar en positiu, amb optimisme, amb plenitud…

Comencem a generar abundància!”

El poder del mantra

“Els mantres són paraules, síl·labes o frases que es van repetint o bé cap endins, en estat meditatiu, o com un càntic”, escriu Rosa Puerto al llibre “Terapia del Sonido”.

Els mantres es consideren sons sagrats que tenen la capacitat d’harmonitzar-nos i de recarregar-nos energèticament. Són diferents dels precs, les oracions o del llenguatge que emprem quotidianament.

Han estat utilitzats, comprovats i refinats  per practicants de diferents tradicions a través de mil·lennis.

“El poder del mantra és que es pronuncia sub-vocalment i per això vibra en el cos espiritual a través del pensament, enlloc de fer-ho en el cos físic a través del so”.

Rosa Puerto

Lakshmi, el mantra de l’abundància

La vibració del mantra ens alinea amb la vibració de la funció que cada mantra representa. En aquest cas treballarem amb el mantra Lakshmi: L’aspecte de la deessa universal que representa l’abundància, potencia la bellesa, l’amor i la devoció, i la fertilitat a nivell físic, emocional, mental i espiritual.

L’objectiu d’aquest treball col·lectiu per l’abundància és aconseguir que quanta més gent millor faci vibrar el mantra Laksmi durant 40 dies, del 10 de novembre al 19 de desembre, 108 vegades al día, la qual cosa ens pot portar de 3 a 5 minuts.

Aquest treball comunitari pot arribar a generar una gran abundància positiva  en tots els aspectes de la vida de totes aquelles persones que sabem que ho necessiten, així com al nostre planeta i a nosaltres mateixos.

El mantra és:

Om Shri Maha Laksmhiye Swaha

I es pronuncia:

Om Xrí Majà Laksmillé Swajà

Com fer la pràctica

. Al tractar-se d’un mantra que vibra en l’abundància, el primer que hem de fer és definir què volem aconseguir i escriure-ho en un paper.

. Cada dia hem de repetir 108 vegades el mantra. Podem emprar un rosari tibetà per comptar o fer-ho amb els dits.

. Podem repetir el mantra en estat meditatiu o en qualsevol moment del dia mentre caminem, anem en bus, a la feina, al gimnàs… A partir de les 108 vegades podem seguir recitant, no hi ha límit.

. És convenient començar a recitar amb una sensació de gran abundància, pensant i sentint allò que desitgem aconseguir.

. Mentre recitem és bo anar sentint una sensació de plenitud i benestar que s’expandeix per tot el planeta i l’univers.

. En acabar, dediquem el benefici d’aquesta pràctica a tots els éssers, sobretot als qui més ho necessitin, de tot cor.

. Seria bo que el nostre compromís amb aquest treball durés 40 dies. Començant avui, dia 10 de novembre que és lluna plena, i acabant el 19 de desembre.

. Es tracta d’un treball silenciós i personal. No cal ser de cap religió ni creença, ni pertànyer a cap grup per treure’n profit.

 L’objectiu és unir esforços per, entre tots, potenciar el desenvolupament dels nostres projectes i el benestar de tota la humanitat i del planeta Terra.

 

Leave a Reply

HO HAN DIT ELS SAVIS

"Viu com si anessis a morir demà.
Aprèn com si anessis a viure per sempre".


MAHATMA GANDHI

TRADUCTOR
CASA RURAL

Vallmajor2.jpg

CALENDARI
març 2023
dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
« abr.    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Darrers Tweets